Arbetsdag den 21 maj

När: Söndag 21 maj. kl 1000- 1400

Var: Humboberget skjutbanan

Syfte: Skjutbanan behöver en allmän städning och mindre reparationer, detta för att vi skall kunna fortsätta vår skytte verksamhet även i fortsättningen. Vi kommer bland annat att laga taket på 300m banan.

Hur: För arbetsdagen uppmanas medlemmar ta med egna verktyg såsom såg, spade, hammare, skruv, mm. Denna arbetsdag kommer i första hand fokusera på allmän städning. Vi har skräp bestående av papper och hylsor att städa. Även tillverkning av skyttetavlor och städning av gammal skyttematerial. Åka till tippen med skräp och röja lite sly. Allt är beroende av just dig som medlem. Hur många som kommer avgör hur fin skjutbana vi kommer att skjuta på. Vi kommer alla att hjälpas åt, så alla kan bidra till något. Tillsammans gör vi våran skjutbana ännu bättre!

Förtäring: Föreningen kommer att bjuda på skjutbaneburgare beståendes av 100% nötkött. För att säkerställa att alla får skjutbaneburgare behöver ni anmäla deltagande till sekreteraren Johan senast 2023-05-15 (måndag).

Formulär: https://forms.office.com/e/LBLEj8Np0y

SMS: 0704210872

Epost: johan.persson@skyttarna.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.