Årsmötet 2023

Äntligen har vi fått årsmötet justerat och slutsignerat. I år har vi återigen använt digital signering med BankID via https://min.ebox.nu som drivs av TellusTalk. Det är en riktigt smidig lösning som vi i styrelsen rekommenderar.

Årsmötets protokoll kan du läsa här:

Till årsmötet hör även denna bilaga:

Samt lite fler dokument rörande årsmötet:

Och påföljande ett årsmöte håller styrelsen ett konstituerande möte där man befäster styrelsens sammansättning, dess roller, regler runt föreningsintyg, direkta punkter från årsmötet, och när nästa styrelsemöte skall hållas. Och det kan du läsa här:

Påminner om arbetsdagen söndagen den 21 maj, mer information kommer på hemsidan inom kort.

På arbetsdagen kommer vi behöva föranmälan då vi ska bjuda på förtäring, blir det hamburgare i år igen, ja det är det ni medlemmar som avgör. Ordförande har i alla fall lovat att stå i köket, och han föredrar visst hamburgare före korv. Vi har lite allmänt städande och lite att reparera, så håll koll på hemsidan vad vi behöver hjälp med. Förhoppningsvis får vi till taket på skjuthallen på 300M banan.

Bästa hälsningar,

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.