Sommarkurs i Cowboy Action Shooting

Smedjebackens Skytteförening är en av Sverige Westernskytteföreningar anslutna till Svenska Westernskytteförbundet, SWSf.

Under Juli månad kommer vi genomföra en introduktionskurs i Cowboy Action Shooting för våra medlemmar. Planerade tillfällen är 4/7, 11/7, 18/7, 25/7, 26/7. Kursen består av tre förberedande träningar där man får bekanta sig med skytteformen, utrustningen och övriga medlemmar i föreningen, sista helgen består av den formella RO1 utbildningen samt det teoretiska och praktiska provet. För deltagande krävs medlemskap i Smedjebackens Skytteförening samt medlemskap i Svenska Westernskytteförbundet. Vi väljer att hålla det här tillfället enbart för våra egna medlemmar då vi har rådande COVID-19 pandemi.

Kursen är kostnadsfri för föreningens medlemmar, det tillkommer självkostnadspris på ammunition, och den teoretiska kursen samt dess prov kostar 100 kr. Övrig utrustning kan lånas under utbildningen.

Medlemskapet i Smedjebackens Skytteförening är 150 kr per år, Westernskyttar betalar även in 450 kr för del i målmateriel, vill man ha egen nyckel till vägbommarna kostar den 150 kr. Fyll i en medlemskapsansökan här:
http://skyttarna.se/index.php/kontakta-oss/

Medlemskapet i Svenska Westernskytteförbundet kostar 250 kr för huvudmedlem, 100 kr för maka/make/sambo, och 50 kr per barn. Information om medlemskap i SWSf hittar du på
https://swsf.se/blimedlem.html. När du registrerar dig väljer du Blacksmith Hill Rangers som föreningstillhörighet.

Anmäl ditt intresse till kursen genom att skicka ett mail till mattias.lind@skyttarna.se, ange Sommarkurs CAS i rubriken, och beskriv din skyttebakgrund så tydligt du kan i meddelandet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *